• Boombekelaan 7 2660 / Hoboken
  • info@kempischeklinkerman.be
  • De Kempische klinkerman staat er voor u!

OVER ONS

De Kempische Klinkerman heeft een passie voor natuur en jaren ervaring in alles wat te maken heeft met tuinaanleg, klinkerwerken, grondwerken en hekwerken. Dankzij ons uitgebreid en divers team van experts, kunnen we onze klanten zo snel mogelijk helpen in het verwezenlijken van alle projecten. Geen enkel hek is voor ons te hoog en geen enkele oppervlakte is voor ons te groot. De Kempische Klinkerman gaat elke uitdaging aan met een geweldig resultaat als gevolg. Dat bewijzen onze eerdere projecten en onze tevreden klanten.
Wij beloven niet alleen de beste samenwerking zonder kopzorgen, maar ook het meest kwalitatieve aanbod tegen de laagste prijs. Wilt u het eerst zien en dan geloven? Vraag dan hier uw prijsofferte aan en ontvang onmiddellijk een antwoord op al uw vragen.
Lees op onze website wat wij voor u kunnen betekenen en neem contact op voor een gesprek.

DE BESTE PARTNER VOOR AL UW WERKEN

Kwaliteit & Prijs

We beloven u de beste kwaliteit en de laagste prijs

Geen verrassingen

Samen zorgen we er voor dat u niet voor verrassingen komt te staan. We bespreken niet alleen de prijzen maar ook de planning en de verschillende keuzemogelijkheden.

Team van experts

Dankzij ons uitgebreid team van medewerkers met verschillende expertises, kunnen we al uw vragen beantwoorden en u van A tot Z bijstaan in het verwezenlijken van uw project

Klant is koning

Het mag dan wel cliché klinken, maar voor ons is de klant écht wel koning. Uw noden en behoeften staan voor ons centraal. Wij passen ons dan volledig aan.

De Kempische klinkerman staat er voor u!

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Contacteer Ons